This is a free Purot.net wiki
  • View:

Koulutukset

Kinda Oy:n Pauliina Mäkelä auttaa sinua

Ota yhteyttä, mikäli haluat Pauliinan kouluttamaan, antamaan vierihoitoa, innostamaan, ideoimaan, puhumaan, toimimaan yhteisömanagerina tai vetämään työpajoja: pauliina@kinda.fi tai lomakkeella.

Tarjolla olevat avoimet koulutukset

Henkilökohtaista kahden tunnin sosiaalisen median valmennusta

Osaatko tehdä oman osaamisesi näkyväksi ja hyödyntää asiantuntijaverkostoja? Kaipaatko vinkkejä sosiaalisen median hyötykäyttöön ja yrittäjyyteen? Tarjoan henkilökohtaista kahden tunnin sosiaalisen median valmennusta - ota yhteyttä sähköpostilla pauliina@kinda.fi tai lomakkeella, niin autan mielelläni sinua. Tämä on ollut suosituin Kinda Oy:n valmennustuote vuonna 2014 Tampereella ja Helsingissä.

Henkilökohtaista kahden tunnin sosiaalisen median verkkovalmennusta

Tarjoan henkilökohtaista opastusta myös verkossa Skypen tai Google+ hangoutin avulla sosiaalisen median hyödyntämiseen. Pyydä tarjous sähköpostilla pauliina@kinda.fi tai lomakkeella, niin autan mielelläni sinua.

Vanhempainiltoihin puheenvuoroja lasten ja nuorten netinkäytöstä ja digitaalisesta pelaamisesta

Tarjoan koulujen vanhempainiltoihin kannustavia ja innostavia puheenvuoroja ja ratkaisukeskeistä keskustelua aiheista lapset ja nuoret netissä, WhatsAppin käyttö ja lasten digitaalinen pelaaminen. Tässä esitysmateriaalini, joka on käyty katsomassa SlideShare-palvelussa yli 4 000 kertaa: http://www.slideshare.net/PauliinaMakela/lapset-ja-nuoret-netissa. Pyydä tarjous sähköpostilla pauliina@kinda.fi tai lomakkeella, niin autan mielelläni.

Syksyllä 2014

Community Manager -koulutus

Kun haluat ottaa sosiaalisen median työkaluksesi kunnolla ja perusteellisesti, kannattaa osallistua SoMe Studion ja Kindan Community Manager -koulutukseen. Koulutuksessa opit hyödyntämään sosiaalista mediaa markkinoinnin, asiakaspalvelun ja viestinnän välineenä. Jokaisella osallistujalla on mahdollisuus laatia osana koulutusta sosiaalisen median strategia organisaationsa käyttöön ammattilaisten ohjaamana. Osallistujien on mahdollista valita joko enemmän markkinointiin tai organisaation viestintään painottuva koulutuskokonaisuus.

Aihealueet:

1. Markkinointikampanjointi, Google ja Facebook, ostettu markkinointi

2. Somestrategia & ansaitty näkyvyys

3. Sosiaalisen median mittaaminen

4. Sosiaalisen median yhteisöjen ylläpito

5. Sosiaalisen median sisällöntuotanto (kuva- ja videosisällöt)

6. Viestinnän suunnittelu ja aikataulutus

Koulutuksen ajankohta on syksyllä 2014. Koulutukseen sisältyy: • 6 kolmen tunnin lähiopetuskertaa (yhteensä 18 tuntia lähiopetusta) sekä • 40 tuntia omaa työskentelyä sis. harjoitustyön ja etäopetuksen virtuaaliympäristössä.

Lisätiedot syksyn koulutuksista ja ilmoittautuminen: http://www.somestudio.fi/events/community-manageriksi/.

 

Procom - Viestinnän ammattilaiset ry järjestää toiveuusinnan: Johdatus yhteisömanagerin / Community Managerin työhön

Johdatus yhteisömanagerin / Community Managerin työhön Millaisia tehtäviä hoitaa yhteisömanageri, Community Manager? Millaiseksi toimenkuva tulevaisuudessa muotoutuu? Tämä koulutus on sinulle, joka työskentelet tai aiot työskennellä verkkoyhteisöjen parissa ja tahdot saada kattavan yleiskuvan ja esimerkkejä Community Managerin työstä.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n tiloissa to 2.10.2014 klo 9.00-16.30, lisätiedot tällä linkillä.

 
*** 
 

Voit tiedustella lisää tulevista avoimista koulutuksista puhelimitse 0400958405 / sähköpostilla pauliina@kinda.fi.

Voit seurata Twitterissä #taskulounas kokoontumisia, jotka ovat omakustanteisia lounaskokoontumisia eri puolilla Suomea. Järjestän taskulounaita sekä osallistun niihin pitkin vuotta, lähinnä Tampereella ja Helsingissä. Ole rohkea ja tule mukaan! - Pauliina

 

 

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.