This is a free Purot.net wiki

Channel


Show:
20.10.2017 Friday
PauliinaMakela edited the page etusivu
PauliinaMakela
PauliinaMakela edited the page etusivu

Lämpimästi tervetuloa!

Kinda Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka tarjoaa sosiaalisen median koulutus-, konsultointi- ja luennointipalveluja. Yrityksemme toimii verkostoitumisen puolestapuhujana ja sosiaalisen median kiltteyden lähettiläänä. Nettisivumme löytyvät osoitteesta http://kinda.fi/.

Tämä on Kinda Oy:n purot.net wikisivusto, jota on aktiivisesti päivitetty vuoteen 2014 asti. Kinda Oy:n esitysmateriaaleja on koottu Aineistot-sivulle. Tutustu palveluihin. Yhteydenotto Kinda Oy:n Pauliina Mäkelään saat sähköpostilla pauliina@kinda.fi tai tällä lomakkeella.

Lempäälän-Vesilahden Sanomien 23.4.2014 tekemä "Elä niin kuin koulutat" -henkilöhaastattelu Pauliina Mäkelästä kertoo, kuinka it-alan asiantuntijasta tuli koulutusyrittäjä. Sosiaalisen median avulla voi löytää tietoa, oppia uusia asioita, ratkoa jaetun asiantuntijuuden avulla monimutkaisia ongelmia, olla ajankohtaisten asioiden äärellä, tavata uusia ihmisiä, löytää työpaikan ja vaikka muuttaa maailmaa. Sosiaalisen median maailmassa henkilöbrändäys on tärkeää. Pauliina Mäkelän tunnistaa punaisesta tupsulippahatusta. Kun hattu on päässä, Mäkelä on helppo huomata esimerkiksi suurissa massatapahtumissa. Digitalisoituminen eli arjen sähköistyminen etenee ja menemme kohti robotisoitumista. Pauliina Mäkelä on kiinnostunut robottien mukanaan tuomista mahdollisuuksista.

 

Discuss & brainstorm